SERVIS UGO

   Pakej Umrah DIY

Bagi anda yang lebih berminat dan suka untuk menguruskan trip perjalanan Umrah anda sendiri, anda boleh mengambil pakej Umrah DIY kami, yang mana anda hanya boleh menjalankan ibadah Umrah mengikut fleksibiliti anda sendiri. Design pakej Umrah DIY anda sendiri bersama UGO Travel!

   Pakej Umrah Premium

UGO Travel & Tours menawarkan perkhidmatan pakej umrah premium di mana kami membantu anda bakal jemaah Umrah merasai full-fledged experience ketika menjalankan ibadah Umrah anda nanti. Dari tempahan tiket kapal terbang, hotel, transport semuanya dah disediakan, anda cuma fokus pada ibadah sahaja.

   Pakej Umrah Korporat

Rasai pengalaman menjalankan ibadah Umrah anda dengan pakej Umrah korporat kami. Di UGO Travel & Tours, kami menawarkan pakej Umrah korporat bagi syarikat-syarikat atau institusi-institusi yang mahukan suasana lebih kepada private trip atau bagi mereka yang mahukan bonding antara ahli syarikat dengan Umrah kami.

   Hotel Booking

Bagi anda yang ingin menjalankan ibadah Umrah, adalah amat penting untuk anda mendapatkan tempat penginapan yang selesa dan preferably lebih dekat dengan tempat ibadah. Kami boleh membantu anda untuk mendapatkan hotel booking sepanjang urusan ibadah Umrah anda dengan harga yang berpatutan.

   Transport Arrangement

Kami juga menyediakan perkhidmatan transport arrangement untuk para jemaah Umrah kami, di mana para jemaah boleh memilih dari jenis kenderaan yang disediakan kami dari jenis Sedan, Hiace, GMC, bas persendirian, coaster dan lain-lain, termasuk juga train Express Al-Haramain.

   Haram View

Bila anda tiba di bumi Mekah dan juga Madinah, adalah wajib untuk anda mengambil kesempatan ini untuk melawat beberapa tempat menarik di sekitar Haramain, di mana kami menyediakan perkhidmatan ziarah luar dan dalam bersama mutawwif berpengalaman kami.

WhatsApp kami di sini...